Om Morro

Om Morro

Morro er en "grøn" hudplejeklinik beliggende på Islands Brygge 17, hvor der udføres effektive og holistiske skønhedsbehandlinger. I klinikken og på webshoppen kan du handle naturlig og økologisk hudpleje, med omtanke og respekt for hud og miljø.

Produkterne er nøje udvalgt i overensstemmelse med nyeste viden om effektiv og bæredygtig hudpleje

Morro.dk gik online januar 2017 og drives af medstifter og professionel behandler Lisa Axelsen, som tidligere har arbejdet som selvstændig kosmetolog hos den prisvindende kosmetolog Anita Falslund.

”Vores mål er at give vores kunder den bedst mulige vejledning til en kosmetisk- såvel som kvalitetsforbedret hud med styrke, glød og spændstighed. Hudpleje kan sagtens være simpel, også selvom du ønsker avancerede resultater.”

"Alle ansigtsbehandlinger hos mig har fokus på effektivitet, men også på kroppen og ligeledes sindet, som i den moderne og travle hverdag godt kan blive glemt.  Jeg mener, at vi bør tage pauser hvor vi kan og at de bør inkluderes i så mange handlinger, vi foretager os som muligt. Det vil jeg gerne bidrage til, hvorfor det er en selvfølge for mig, at en behandling sagtens kan og bør have hele pakken."
Lisa Axelsen

.